AL

News

BĂ«hu edhe ti me Jaguar ose Land Rover

10:47 am

Zgjedh veturën tuaj të preferuar tek Luxury Auto SHPK dhe financohu përmes Raiffeisen Leasing.
  • - KohĂ«zgjatja e lizingut deri nĂ« 6 vite
  • - Financim deri nĂ« 80% tĂ« cmimit tĂ« veturĂ«s
  • - Pa kolateral shtesĂ«
  • - Zbritje nĂ« çmim pĂ«r automjete
  • - PĂ«r modelin Range Rover Evoque zbritje speciale 5%
  • - AsistencĂ« rrugore ndĂ«rkombetare
Të gjitha llojet e Jaguar dhe Land Rover i gjeni vetem në Luxury Auto.

Read more

​Luxury Auto merr përfaqësinë e shitjes për Land Rover dhe Jaguar

8:52 am

Kompania Luxury Auto në Prishtinë ka marrë përfaqësinë e shitjes për Land Rover dhe Jaguar, prodhues i njohur botëror i automobilave, duke sjellë në tregun tonë automjetet më të reja të kësaj kompanie me nam botëror. Për të gjithë adhuruesit e veturave me dizajn të mrekullueshëm dhe enterier modern, Luxury Auto do të sjellë modelin më të ri Range Rover Sport HSE me pako dinamike.Një veti e veçantë që sjell versioni më i ri i Range Rover janë dritat Matrix LED headlights me nënshkrim DRL. Po ashtu enterieri i veturës ofron gjithë komforin e mundshëm për udhëtarë që të kenë një vozitje të këndshme dhe të rehatshme. Këtë ia mundëson teknologjia më e fundit bashkëkohore të cilën Range Rover e sjell në modelin e saj të veçantë përmes sistemit të memories së ulëseve, të cilat mund të ndryshojnë mënyrën e tyre të funksionit përmes 16 memorieve.

Read more

Crafted byFrakton