al en

News

Bëhu edhe ti me Jaguar ose Range Rover

10:47 am

Bëhuni edhe ju me Jaguar ose Land Rover me ofertat tona të parezistueshme, gjithashtu përfitoni nga kampanja e re ndërmjet Raiffeisen Leasing Luxury Auto SHPK dhe Raiffeisen Insurance Broker Kosovë me ofertën më të mirë! Blej veturë në LUXURY AUTO SHPK dhe përfito kushtet e kampanjës: Regjistrimi dhe sigurimi TPL për vitin e parë – FALAS, Pa kolateral shtesë, Interes preferencial, Kasko sigurim me çmim preferencial, Kohëzgjatja e lizingut deri në 6 vite.. Të gjitha llojet e Jaguar dhe Land Rover i gjeni vetem në Luxury Auto.

Read more

Crafted byFrakton