al en
Luxury auto

experience
driving luxury

Autosalloni Luxury Sh.p.k është njëra prej kompanive kryesore për shitjen e automjeteve në Kosovë. Tani, në sallonin e kompanisë gjithnjë e më tepër do të gjenden automjetet e trendëve më të njohura dhe kalibrit të lartë. Fal besueshmërisë dhe korrektësisë, tani numri i klientëve u rrit në mënyrë enorme, jo vetëm brenda Kosovës por edhe jashtë saj. Puna jone krijon urën e besueshmërisë tek klientët tanë. Ne ofrojm korektësi, siguri dhe shërbime kualitative

Land Rover New Defender 110 First Edition

Featured Car

Jaguar F-TYPE R COUPÉ

F-TYPE R COUPÉ dizajn i jashtëzakonshëm, performancë befasuese dhe teknologji e përparuar. Programi F-TYPE ka një gamë të kompetencave që plotësojnë kërkesat e rrugës, kushteve dhe shoferit në makinë.

View offer

Related News

Range Rover Sport 5.0 575 PS SUPERCHARGED V8 SVR

January 8, 2020

I dizajnuar në mënyrë përfekte me përbërje karboni I paji ur me një uper motor prej 5 litra petrol i një bi hë e vërtetë ky SVR vjen me

Read more

Bëhu edhe ti me Jaguar ose Range Rover

December 14, 2017

Bëhuni edhe ju me Jaguar o e Land Rover me ofertat tona të parezi tue hme, gjitha htu përfitoni nga kampanja e re ndërmjet Raiffei en

Read more

Crafted by Frakton