al en

News

​Luxury Auto merr përfaqësinë e shitjes për Land Rover dhe Jaguar

8:52 am

Kompania Luxury Auto në Prishtinë ka marrë përfaqësinë e shitjes për Land Rover dhe Jaguar, prodhues i njohur botëror i automobilave, duke sjellë në tregun tonë automjetet më të reja të kësaj kompanie me nam botëror. Për të gjithë adhuruesit e veturave me dizajn të mrekullueshëm dhe enterier modern, Luxury Auto do të sjellë modelin më të ri Range Rover Sport HSE me pako dinamike.Një veti e veçantë që sjell versioni më i ri i Range Rover janë dritat Matrix LED headlights me nënshkrim DRL. Po ashtu enterieri i veturës ofron gjithë komforin e mundshëm për udhëtarë që të kenë një vozitje të këndshme dhe të rehatshme. Këtë ia mundëson teknologjia më e fundit bashkëkohore të cilën Range Rover e sjell në modelin e saj të veçantë përmes sistemit të memories së ulëseve, të cilat mund të ndryshojnë mënyrën e tyre të funksionit përmes 16 memorieve.

Read more

Crafted byFrakton