AL

​Luxury Auto merr përfaqësinë e shitjes për Land Rover dhe Jaguar

January 25, 2018
Kompania Luxury Auto në Prishtinë ka marrë përfaqësinë e shitjes për Land Rover dhe Jaguar, prodhues i njohur botëror i automobilave, duke sjellë në tregun tonë automjetet më të reja të kësaj kompanie me nam botëror. Për të gjithë adhuruesit e veturave me dizajn të mrekullueshëm dhe enterier modern, Luxury Auto do të sjellë modelin më të ri Range Rover Sport HSE me pako dinamike.Një veti e veçantë që sjell versioni më i ri i Range Rover janë dritat Matrix LED headlights me nënshkrim DRL. Po ashtu enterieri i veturës ofron gjithë komforin e mundshëm për udhëtarë që të kenë një vozitje të këndshme dhe të rehatshme. Këtë ia mundëson teknologjia më e fundit bashkëkohore të cilën Range Rover e sjell në modelin e saj të veçantë përmes sistemit të memories së ulëseve, të cilat mund të ndryshojnë mënyrën e tyre të funksionit përmes 16 memorieve.

Lajme te ngjashme

Bëhu edhe ti me Jaguar ose Land Rover

20.05.2017

Zgjedh veturën tuaj të preferuar tek Luxury Auto SHPK dhe financohu përmes Raiffeisen Leasing.
  • - Kohëzgjatja e lizingut deri në 6 vite
  • - Financim deri në 80% të cmimit të veturës
  • - Pa kolateral shtesë
  • - Zbritje në çmim për automjete
  • - Për modelin Range Rover Evoque zbritje speciale 5%
  • - Asistencë rrugore ndërkombetare
Të gjitha llojet e Jaguar dhe Land Rover i gjeni vetem në Luxury Auto.

Read more

Crafted byFrakton