al en
Luxury auto

EXPERIENCE DRIVING LUXURY

Në Luxury Auto, gjeni modelet më të reja të Jaguar dhe Land Rover në ngjyra dhe çmime të ndryshme. Vetura juaj mund të financohet me leasing apo autokredi me të gjitha bankat në Kosovë.

New Range Rover First Edition 530 AWD

Bank Leasing

Ofertat e veturave me bank leasing, tek ne mund ti gjeni ofertat më të mira bankare per veturen qe kërkoni.
Featured Car

Jaguar F-TYPE R COUPÉ

F-TYPE R COUPÉ dizajn i jashtëzakonshëm, performancë befasuese dhe teknologji e përparuar. Programi F-TYPE ka një gamë të kompetencave që plotësojnë kërkesat e rrugës, kushteve dhe shoferit në makinë.

View offer

Lajme te ngjashme

Bëhu edhe ti me Jaguar ose Land Rover

September 29, 2020

Zgjedh veturën tuaj të preferuar tek Luxury Auto SHPK dhe financohu përme Raiffei en Lea ing - Kohëzgjatja e lizingut deri në 6 vite

Read more

Crafted byFrakton